Etanco, gelegen in Wommelgem, is al jaren een specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen en accessoires voor dakbedekking, wand- en gevelbekleding, valbeveiligingssystemen,… Hun duurzame systemen, vooruitstrevende productieproces en uitgebreide...


Bent u onze nieuwe commerciële medewerker?


Etanco Benelux NV bestaat 25 jaar en speelt een steeds prominentere rol in de wereld van de bevestigingsmaterialen voor dak, wand en ophangsystemen voor geventileerde gevels.

Om dit extra in de verf te zetten verscheen er onlangs een artikel in het...


Ankerplug systeem met spouwanker voor hardschuim isolatieplaten


Het unieke bevestigingssysteem zonder koudebruggen voor zware belastingen op gevels met ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems).


Met veel trots kondigen we u de nagelnieuwe Nederlandstalige catalogus van Etanco Benelux aan.


Dé ISOLATIEPLUG bij toepassing van isolatie in spouwmuren. Oorspronkelijk ontworpen voor bevestiging van isolatieplaten tegen snelbouwbakstenen, kan deze plug ook dienen voor vol materiaal zoals beton e.a.


Sterk en ingenieus systeem voor de bevestiging van houten kepers in toepassing voor een geventileerde voorhang gevel met houten draagstructuur.


Speciale boor voor snelbouwsteen.  Ideaal voor verankering van lange pluggen.


Met doordacht isoleren bespaart u 30 tot 40 procent op uw energierekening terwijl het binnenshuis toch aangenaam warm blijft!

Als verkoper van isolatiemateriaal weet u dit uiteraard, maar u weet ook dat deze markt overspoeld wordt door verschillende...